Фото албуми

     Някой беше казал, че живота е броеница от преживени моменти, а всяка снимка  един хербаризиран спомен.
     Тук няма да правиме хербарий, а ще редиме мънистата от своята броеница преживявания и ще ги споделяме с вас. За да можем, както ние, така и всички вие, които сте били заедно с нас, след време да се връщаме назад във времето и да се наслаждаваме с усмивка (и може би малко тъга) на изплувалите спомени и отминали моменти. 

 
 
 

Сватбата

     След дълго отбраняване на крепостта от упоритите набези на родителското тяло и след като изгубихме (почти) всички приятели в неравната битка с брачната институция, най-после, след пет годишен гаджелък, се предадохме.
     Оженихме се на 30 август 2008 година. Сватбата си я организирахме сами. Поканихме само хора, които искахме, без да робуваме на условноти и предрасъдъци. И в крайна сметка се получи страхотно – на по-хубава сватба не сме били!
     Година по-късно, правейки този сайт, се опитахме да погледнем назад от дистанцията на времето и с необходимата доза чувство за хумор. Нека всички, които бяха с нас да си спомнят за нашето тържество, надяваме се, с добро чувство, а онези които не бяха – да съжаляват и да се пукат от яд!


Веселби и трапези

     Работата си е работа, но човек трябва и да почива отвреме-навреме. А каква по-хубава, приятна, ползотворна и ефективна почивка от тази да си с близки и приятели на веселби и трапези с повод и без повод.
     И тъй като в забързаното ни ежедневие те се случват все по-рядко се опитваме да не ги отказваме и да им се наслаждаваме докрай.

По света и у нас

     "Човекът е човек, когато е на път!" Не сме напълно съгласни с тази мисъл, но подкрепяме с пълни сили идеята, че всяка година човек трябва да прави нещо, което не е правил преди и да отиде някъде, където не е ходил. И не просто за да се похвали, че е бил "там" или да се снима до тази или онази забележителност. А просто защото има толкова много места, и по света и в България, където човек си заслужава да отиде, да ги види, да ги усети, да ги вдиша!
     Тук ще намирате доказателства за нашите скитания по света и у нас. Надяваме се с всяка изминала година те да стават все повече и повече, и все по-дълги, по-интересни и по-шарени!